Nyhetsflöde

Kallelsen till årsmötet 2021

Årsmöte 2021Kallelsen som skickades ut i form av bifogat dokument till de som betalt medlemsavgiften för året. Men eftersom ingen meddelat att de kommer att delta så flyttas mötet från Savoy till Skovägen 3 i Bjursås.

Klicka på bilden för att se/läsa kallelsen.


Tekniska problem

På grund av tekniska problem samt låg aktivitet inom föreningen på grund av Covid-19 så har hemsidan legat nere. Vi har helt enkelt inte sett eller fått vetskap om att hemsidan varit nere. Men nu är felet åtgärdat och informationen kring föreningen kommer att uppdateras under dagen.

Närmaste aktivitet är årsmötet nu på söndag kl 16:00.

Då ingen föranmält sitt deltagande så flyttas årsmötet hem till Gunnar på Skovägen 3 i Bjursås. Tidigare kallelse om Savoy och smörgåstårta utgår alltså.

Det vi ser är att föreningen behöver en ordentlig omstart vilket vi i styrelsen kommer att jobba med. Vi har exempelvis två kommande spelningar inplanerade. Återkommer om dem.


Kallelse till Årsmöte 2019 och 2020

Taubesällskapets årsmöte för 2019 och 2020

Tisdag 29 juni kl. 18:00

Dössbergets stora scen.

Anmälan senast måndag 21 juni. Helst via e-post!

till gunnar.turesson@telia.com eller via telefon: 070 359 98 68

Medlemsavgiften är 100:- för enskild medlem och 150:- för par. För ytterligare medlemmar i samma familj är avgiften 75:- per person.

 

OBS!

Vi har i år valt att skicka ut kallelsen till årsmötet via SMS. Då vi vet att många är misstänksamma mot mobilnummer som man inte känner igen så kan du ha fått ett sms från Rolf (0702520702), Gunnar (0703599868) eller Veronica (0767776696)

 


Årsmötet lördag 21mars inställt

Med anledning av coronaviruset så är kommande årsmötet inställt. Nytt datum samt kallelse kommer så snart vi vet mer.


Trevligt årsmöte 2018

DSCN1901

Ett mycket uppskattat inslag efter att årsmötet valt in Victotia Viklund från Västanberg, Bjursås som ny ledamot och kassör efter avgående kassören Kent-Olof Granström, Sågsbo, var Kungälvska Trion bestående av Boel Nihlman, Boye Strothmann och Cajsa Färlin. Finstämt och proffsigt framförande. Många menade att annonseringen om att framtrödandet var öppet för alla kom för sent.

 


Kallelse till Årsmöte 14 april 2018

Kallelsen som bildIdag har jag postat kallelsen till kommande årsmöte på Dössbergets Värdshus. Om du redan nu vill se kallelsen så kan du klicka på Kallellsen till Årsmöte 2018.

Vi hoppas naturligtvis på stor uppslutning när Boel kommer med sina vänner i gruppen Kungälvska Trion. En spännande grupp med visan i centrum för sitt uppträdande.

Nu glömde jag en viktig detalj i kallelsen, nämligen att du måste föranmäla ditt deltagande för att Dössbergets Värdshus ska kunna dimensionera maten. Jag återkommer med sista datum när vi pratat med dem.