Nyhetsflöde

Tekniska problem

På grund av tekniska problem samt låg aktivitet inom föreningen på grund av Covid-19 så har hemsidan legat nere. Vi har helt enkelt inte sett eller fått vetskap om att hemsidan varit nere. Men nu är felet åtgärdat och informationen kring föreningen kommer att uppdateras under dagen.

Närmaste aktivitet är årsmötet nu på söndag kl 16:00.

Då ingen föranmält sitt deltagande så flyttas årsmötet hem till Gunnar på Skovägen 3 i Bjursås. Tidigare kallelse om Savoy och smörgåstårta utgår alltså.

Det vi ser är att föreningen behöver en ordentlig omstart vilket vi i styrelsen kommer att jobba med. Vi har exempelvis två kommande spelningar inplanerade. Återkommer om dem.


Nu finns vi på FACEBOOK

Jag har just lagt upp en offentlig grupp på FACEBOOK med namnet "Taubesällskapet i Dalarna". Besök den och gå med som medlem i gruppen. Än så länge är det lite skralt med inlägg men det kommer mer efter hand.

Taubesällskapet i Dalarna på Facebook

En efterlysning!

Har du några bra foton från sällskapets evenemang som vi kan publicera på hemsidan och/eller i gruppen på Facebook. Det är nämligen som så att vi inte hinner fota speciellt mycket när vi uppträder så vi är mycket tacksamma om vi får tillgång till dina foton eller inspelningar.


Webshopen stängd

Lilla LillanDu kanske har sett att vi har stängt vår Webshop. Anledningen är att vi inte har möjlighet att hantera den. Visserligen har vi Taubesällskapets egen lilla sångbok som kallas för "Lillan" och som vi säljer direkt vid våra sammankomster för 50 kronor. Vi kommer att fortsätta med det men inte via hemsidan.

Vi har dessutom "bara" visboken som säljbar produkt just nu och vi har inte tagit reda på vad som tillkommer i form av porto, vadderat kuvert o.s.v. Så därför tar jag bort möjligheten. Om behovet uppstår framöver så kan vi starta upp denna del av verksamheten igen.

Vi kommer att sälja "Lillan" vid kommande årsmöte samt vid varje bystugespelning framöver. Dessutom vid Taubeafton på Dössberget.

Tanken med Lillan är att vi avser att använda den istället för egenproducerade sånghäften. Så varje gång du besöker ett evenemang som produceras av Taubesällskapet, så ta alltid med Lillan. Gäller även evenemang skapade av andra Taubesällskap.